Airconditioning

In je zaak of bij jou thuis, dankzij airco is het altijd aangenaam vertoeven binnen. Met een airco of lucht-luchtwarmtepomp kan je koelen én verwarmen.

Je wil een airconditioning laten plaatsen door een gespecialiseerde installateur?

Bij Everest Cooling & Heating kies je uit een breed gamma van betaalbare airco’s. Wij zijn o.a. erkend Daikin - Installateur.

Plaatsing en installatie van airconditioning, geheel op maat.

Ontdek het model die perfect past bij jouw behoeften en wensen, voor de ultieme verkoeling en comfort.

Verschillende Airco-oplossingen voor jouw interieur

1. Inbouwmodellen: Een ingebouwde airco zit subtiel verwerkt in de muur of het plafond en past dan ook in elk interieur.

2. Wandmodellen: Onze wandmodellen hangen meestal net onder het plafond en/of boven de deur. Zo nemen ze geen leefruimte in. Met hun strakke en elegante look wordt klimaatregeling stijlvol.

3. Vloermodel: De vloermodellen verdelen de gekoelde lucht of geven stralingswarmte, net zoals een traditionele radiator. Het gestroomlijnde ontwerp en de golvende lijnen passen perfect in moderne interieurs. De airco-vloermodellen zijn erg compact en passen daardoor perfect onder een vensterbank of in een nis.

Bekijk hier onze verschillende Airco - modellen

Je beschikt over een ruime keuze in wand-, vloer- of inbouwtoestellen.
Wij werken met gekende merken als Daikin, Panasonic & Mitsubishi Electric.

Welk type airco plaatsen? Wil je weten wat de beste oplossing is? Contacteer onze technieker

De beste airco is aangepast aan wat jij in jouw woning precies nodig hebt. Wij helpen je de juiste keuze te maken. Hier geven we je meer uitleg over de verschillende soorten.

Binnen elk van die types zijn er verschillende modellen. Het ene heeft meer vermogen dan het andere. En sommige modellen hebben extra mogelijkheden zoals wifi of luchtfiltering.

4 soorten airco's

  • Monosplit:

    Je wil één ruimte koelen? Een split-airco bestaat uit een buitenunit en een enkele binnenunit. Dit soort airco is ideaal als je maar één ruimte wil koelen of verwarmen.

  • Multisplit:

    Je wil meerdere ruimtes koelen? Een multisplit-airco koelt en verwarmt met gemak meerdere ruimtes. Op de buitenunit kan je namelijk tot vijf binnenunits aansluiten, die je elk apart kan bedienen.

  • VRF: Een VRF bestaat uit meerdere buitenunits en meerdere binnenunits. Hoe meer ruimtes je wil koelen en hoe groter die ruimtes, hoe meer en krachtigere buitenunits je nodig hebt.

  • Mobiele Airco's

    Een mobiele airco of monoblock heeft geen buitenunit, maar voert warmte lucht naar buiten via een flexibele buis, die door een raam of deur loopt.

 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning
 Airconditioning

Voor het energiezuinig koelen en verwarmen van elke ruimte.

Een warmtepomp lucht-lucht kent een directe werking. Hierdoor warmt een ruimte in de koude periodes zeer snel op. In de zomer koelt het systeem de ruimtes efficiënt af.

Onze technieker komt langs en bezorgt jou het beste advies i.v.m. de verschillende oplossingen

Contacteer ons voor meer informatie i.v.m. advies en plaatsing