Luchtreinigers

Met een luchtreiniger maak je de lucht in je woning drie keer zuiverder en gezonder. Ontdek alles wat je moet weten om een slimme keuze te maken.

Geen onderhoudskosten gedurende ten minste 10 jaar

De filters hoeven de eerste 10 jaar na aankoop van de unit niet te worden vervangen, waardoor extra kosten voor regelmatige filtervervanging worden vermeden.

Een van de meest stille gamma’s luchtreinigers op de Europese markt

Onze luchtreinigers zijn fluisterstil tijdens stille werking (geluidsdrukniveau: 19 dBA), zodat u zuivere lucht krijgt zonder dat u er iets van merkt.

Compact en krachtig

Compacte afmetingen, maar ook perfect voor zeer grote oppervlakken.

Verontreinigende stoffen opvangen en verwijderen met een luchtreiniger

De lucht die wij thuis of binnenshuis inademen is tot 5 keer meer vervuild dan de buitenlucht. Dankzij zijn unieke "catch & clean"-functie vangt de luchtreiniger verontreinigende stoffen op en verwijdert ze, waardoor de vervuiling binnenshuis vermindert en de kwaliteit van de lucht in uw woning, kantoor, winkel, enz. aanzienlijk verbetert.

De Daikin luchtreiniger helpt ons zuivere lucht in te ademen door de aanwezigheid van virussen, fijn stof en allergenen drastisch te verminderen. Volgens de testen die werden uitgevoerd in de laboratoriums van het Institut Pasteur de Lille, verwijderen de luchtreinigers van Daikin minstens 99,98% van het menselijk coronavirus HCoV-229E na 2,5 minuut. Het virus is van dezelfde familie als SARS-CoV-2, het coronavirus dat verantwoordelijk is voor de COVID-19-pandemie. Luchtreinigers van Daikin helpen ons ook om allergieën te voorkomen, zoals bijvoorbeeld wordt erkend door de befaamde British Allergy Foundation. De ontgeuringsfilter van Daikin luchtreinigers vangt en absorbeert geurtjes waar dat nodig is.

Compact, doeltreffend en stil dankzij de nieuwe, innovatieve structuur

3 stappen om schadelijke stoffen af te breken

  1. Krachtige aanzuiging: Zuigt lucht aan over een groot gebied vanuit 3 richtingen.
  2. Doeltreffend opvangen van vervuilende stoffen: Vangt stof en vervuilende stoffen efficiënt op met een elektrostatisch HEPA-filter.
  3. Afbreken: Maakt gebruik van de Streamer-technologie van Daikin om door middel van oxidatie schadelijke stoffen die op het filter zijn opgevangen, af te breken.* Stoffen omvatten virussen, bacteriën, pollen, schimmelsporen.
Luchtreinigers
Luchtreinigers
Luchtreinigers
Luchtreinigers
Luchtreinigers
Luchtreinigers

Efficiënt voor het reinigen van de lucht en het verwijderen van: Virussen, Allergenen, Stofdeeltjes en Geurtjes.

99,98% van het coronavirus verwijderd in 2,5 minuut* Getest door het Institut Pasteur de Lille

Doeltreffend tegen allergenen, zoals erkend door de BAF (British Allergy Foundation)

De erkende allergievriendelijke kwaliteit van dit product/deze service is gecertificeerd door het European Centre for Allergy Research Foundation