Nieuws

CREG zegt dat een warmtepomp niet gunstig is, maar laten we deze studie eens van dichterbij bekijken.

08/07/2024 - 13:34

Je hebt misschien gehoord in de media dat warmtepompen duur en inefficiënt zouden zijn volgens een studie van CREG. Maar laten we deze studie eens van dichterbij bekijken en ontdekken waarom een warmtepomp juist een slimme en duurzame keuze is voor jouw woning!

Lees meer

Hoeveel kost een Airco tijdens de zomer?

24/06/2024 - 12:18

Benieuwd welke invloed de airco heeft op jouw energierekening en hoeveel stroom een airco verbruikt? Mijnenergie.be zocht het uit. Wij delen dit en enkele tips in dit artikel.

Lees meer

Airco Summer Deals - Panasonic Etherea

27/05/2024 - 08:50

Panasonic KIT ETHEREA Z is de perfecte oplossing voor comfortabel koelen en verwarmen.

Lees meer

Je woning koelen met een Airco: Waar moet je op letten bij je keuze.

13/05/2024 - 09:05

Op zoek naar de beste airco voor jouw woning? Al onze airco’s hebben een energielabel A++ tot A+++ en ze werken voor 80% op gratis energie uit de lucht. Bovendien kan je je woning ermee koelen én verwarmen. Ontdek welke airconditioning bij jou past.

Lees meer

Welke Airco kies ik best voor mijn woning of ruimte?

18/03/2024 - 11:58

Geniet het hele jaar door van optimaal comfort in huis met geavanceerde, efficiënte koel- en verwarmingstechnologie met onze airco's, ook bekend als lucht/lucht warmtepompen. Als je ook nog een tank aan je systeem toevoegt, beschik je daarnaast over sanitair warm water. Maar welke Airco kies je nu best? Lees meer in dit artikel.

Lees meer
Abonneren op Nieuws